Op zaterdag 6 januari 2024 werd de nieuwjaarsreceptie gehouden in ons clubhuis en vooraf werden er drie wedstrijden gespeeld. Ondanks allerlei andere activiteiten in de regio werd de nieuwjaarsreceptie goed bezocht. Voorzitter Anton Vissers hield zijn nieuwjaarsspeech. Deze tref je aan op onze website. Allen een gelukkig Nieuwjaar. Op naar een sportief maar vooral gezond 2024!

Nieuwjaarswedstrijden

’Oud’ Madese Boys 1 spelers verrassen het huidige 1e team Madese Boys ( 0 - 0 )

Afgelopen zaterdag 6 januari werd tijdens de nieuwjaarsreceptie de jaarlijkse nieuwjaarswedstrijden gespeeld. Oud Madese Boys 1 onder leiding van coach en speler Richard van Dinteren tegen het huidige Madese Boys 1 van trainer Arjan Kwaaitaal. Madese Boys 1 kregen veel meer kansen, maar keeper Joris van Meel van Oud Madese Boys 1 was in topvorm. Hij pakte inderdaad alles. Dat resulteerde in drie tot vier kansen voor Oud Madese Boys 1. Rust 0-0.

Na rust, barstte de strijd los. Vooral de laatste 15 minuten moest Oud Madese Boys 1 terug in de verdediging, maar ze vochten voor elkaar, coachen positief. Toen scheids John affloot stond er 0-0. Oud Madese Boys 1 vierde de overwinning en met zijn allen renden we gelijk naar Joris. De derde helft werd gevierd, zoals altijd met beide teams en met nog vier teams die ook gelijk hun nieuwjaarswedstrijd speelden. In de kantine nam voorzitter Anton Vissers het woord. Hij bedankte het barpersoneel en vele vrijwilligers. Ook Albert de Bok werd in het zonnetje gezet, want al jaren regelt hij alles voor het eerste. Als laatste, en zeker niet vergeten, wenste voorzitter Anton Vissers Ad vd Elshout veel beterschap toe.

Programma 13 en 14 januari

Vorige week zijn alle trainingen weer opgestart. Komend weekend staan er enkele wedstrijden op het programma waaronder Madese Boys 1 (zon) thuis tegen FC Tilburg 1 (zon). De wedstrijd begint om 13.00 uur. Staf en spelers verwelkomen graag onze supporters. Graag tot dan!